Продають розсилки. Підвищуємо продажу, використовуючи email-маркетинг

7-15-2017

Продають розсилки. Підвищуємо продажу, використовуючи email маркетинг a87d1f732577896a5f9b6e0ff4ba1831

Великий трафік і шестизначне число передплатників в соціальних мережах не гарантують збільшення доходів вашого бізнесу. Як створити лояльну аудиторію і налагодити довірчі відносини з клієнтами? І як “конвертувати” їх у реальних покупців? Електронна пошта, незважаючи на розвиток інших коштів онлайн-маркетингу, як і раніше залишається одним з найбільш ефективних інструментів.

У цій книзі чітко і докладно описані прийоми email-маркетингу, з допомогою яких ви зможете залучити значну кількість нових і вигідних клієнтів і збільшити обсяг продажів вашої компанії.

Читай також:

Бізнес-сайт: як знайти клієнтів і збільшити продажі»
"Не важливо, який ви ведете бізнес в Мережі: продаєте кабель, велосипеди, валянки, бухгалтерські послуги, пиломатеріали, автомобілі, обладнання, їжу, свята і т. п., – ця книга..."

WikiLeaks зсередини»
"Даніель Домшайт-Берг – німецький веб-дизайнер і фахівець з комп’ютерної безпеки, перший і найближчий соратник Джуліана Ассанжа, засновника всесвітньо відомої викривальн..."

Немає відбою від клієнтів. Проста і надійна система залучення клієнтів, навіть якщо ви ненавидите продавати»
"Ця книга – ілюстрований виклад системи під назвою “Немає відбою від клієнтів”, і вона створена, щоб допомогти вам у справі залучення клієнтів. Стратегії, інструме..."

Контент, маркетинг і рок-н-рол. Книга-муза для підкорення клієнтів в інтернеті»
"Ця книга просто і жваво розповідає про те, як створювати ефективний контент для залучення читачів та яких помилок слід при цьому уникати. Вона буде цікава власникам сайтів, б..."

У рубриці: Книги