CF.Digital зробили сайт для Bentley

7-28-2017

CF.Digital зробили сайт для Bentley a3c0e78189a33ff86a591695af58495d

«Я подвійно пишаюся нашим успіхом. Адже це повністю комерційний, орієнтований на користувача і конверсії / продажу проект. Та вже перші місяці його роботи показують дійсно хороші результати і високу ефективність, його основна мета – вирішення завдання клієнта – конверсії – звернення потенційних клієнтів в салон, з якою він успішно справляється. І при цьому, і це я вважаю величезний професіоналізм нашої команди, він отримав високі оцінки не тільки за юзабіліті, а і за дизайн та креатив. А це не завжди просто поєднувати», – радіючи блискавичному результату від дебютного участі в конкурсі, написала на своїй сторінці у Facebook CEO CF.Digital Ірина Муштина.

 

Сам сайт для BENTLEY KYIV був запущений в роботу 18 травня – в день, коли відкрився салон BENTLEY KYIV. На сторінці CF.Digital у Facebook тоді вийшов лаконічний і гучний пост:

CF.Digital зробили сайт для Bentley fec0d6f36c239d49b1b49ff3f5974171

Project manager Єва Шнайдер ділиться своїми спогадами закулісся творчого процесу: «Для відділу Digital Development три місяці роботи над проектом видалися періодом пошуку ефективно-візуального балансу. Нам потрібно було в web-дизайні передати luxury стиль і всю філософію автомобільного бренду, при цьому зробити сайт высококонверсионным. Так як слоган BENTLEY «Чисте мистецтво. Справжній драйв», наша команда прийняла рішення додати «руху» в сайт: модульну сітку верстки оживили анімованими поэкранными переходами, зашивши в код активно перевантажуються елементи сторінки, прикрасили все це динамічним меню з інтерактивними елементами управління. Це тільки половина формули нашого успіху – ірраціональна складова. Раціональний план проекту включив в себе калькулятори технічного обслуговування з можливістю друку з будь-якого пристрою чи відправки прорахунку собі на пошту, мега крутий розширений пошук по автозапчастинами та фільтр всіх аксесуарів основним категоріям з можливістю покласти товар у кошик прямо на сайті.

CF.Digital зробили сайт для Bentley 1d64f70d1e8a2ca93eeb994827902914

Як мовиться, все геніальне – просто. Творчий тандем красивого дизайну з зручним функціоналом завжди дає ефективні результати. І цю аксіому підтверджують не тільки агентства, але й самі клієнти.

WEB SITE BENTLEY KYIV.

CF.Digital зробили сайт для Bentley 8180e4b2c962bdc92141cb09dc546046
За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Дочка Стінга заспівала в рекламі Valentino»
"26-річна Еліот Самнер своєю манерою схожа на зоряного тата. Кар’єра дівчини досить успішна, а виступає вона під псевдонімами – Coco і I Blame Coco. Композиція Spe..."

Вірастюк знявся в рекламі смартфона Samsung Galaxy J»
"Паніка, біль, ручки трусяться? Ваш смартфон «тупить» і фотки не вийшли? Нервуєте, коли не можна подивитися відео, коли музика не програється? Вам можна допомогти! Відомий сма..."

Покоління Z вже тут»
"А хіба може бути по-іншому, коли мова йде про запуск нового бренду смартфонів для українського ринку? ZTE Corporation — китайський виробник обладнання у сфері телекомунікацій..."

Карусель життя в рекламі Nestle»
"“Зупиніть світ, щоб я міг насолодитися ним” закликає слоган рекламної кампанії шоколаду Nestle. Позиціонування бренду в нових роликах будується на протиставленні ..."

У рубриці: Новини