Бійці з АТО оголилися в рекламі притулку для бездомних тварин

8-4-2017

Бійці з АТО оголилися в рекламі притулку для бездомних тварин 9e42667ee73fcac6acf81d9f74694bd4
Ветерани АТО і волонтери взяли участь у проекті під назвою “Не купуй – візьми в притулку!” , який запустив союз захисників тварин “Вірність” в Дніпрі. Мета волонтерів – знайти чотириногим нових господарів, тому що зараз під опікою волонтерів близько 400 бездомних тварин.

На знімках військові позують з тваринами і демонструють красу і силу тіла, а також забавних пухнастих тварин. Майже всі моделі фотопроекту пройшли зону АТО, деякі вивозили звідти кинутих собак і котів. Олексій Рубець, наприклад, пройшов Іловайськ, був поранений. Каже, важко дивитися, як великі собаки приходять до людей і благальним поглядом просять допомоги, повідомляє “КП в Україні”.

Читай також:

Як виробник білизни Bravissimo збільшив впізнаваність бренду на 50%»
"Перед виробником жіночої білизни Bravissimo стояла проста мета близька кожному маркетологу: побудувати сильний і впізнаваний бренд, щоб потрапити в «шортлист» перед покупкою ..."

Рекламна кампанія для SoftServe Sense від Vitamin»
"Дуже скоро ми керуватимемо не лише додатками на смартфонах – а й реальними предметами, які нас оточують! Хіба ж це не магія, коли на Ваш бізнес окрім людей починають пр..."

Королівська пошта Британії зняла рекламу-лякалку»
"Британська поштова компанія Royal Mail випустила нехарактерну для себе рекламу. Спільно з агентством M&C Saatchi королівська пошта просуває послуги Центру допомоги, який ..."

Royal®Advertising знову bUdує мрії, на цей раз застосувавши хтонічний підхід»
"Форми виразності, реалізовані компанією в архітектурі та інфраструктурних рішеннях, сильно відрізняються від комунікаційних. Сучасний ринковий surface не може похвалитися тим..."

У рубриці: Новини