Bacardi створили упаковку з вбудованою акустичною колонкою

11-20-2017

Bacardi створили упаковку з вбудованою акустичною колонкою 61595a3d1cb52afd93566136123acee8
У зовнішню коробку вбудована справжня акустична колонка.

Упаковка зроблена компанією MW Luxury Packaging. У коробку поміщається пляшка темного рому Bacardi, і два динаміки, які можна легко приєднати до мобільного пристрою. Для нього передбачено спеціальне поглиблення на тильній стороні упаковки.

Коробка зроблена з переробленого картону й покрита крейдованому папером з ламінацією стійкою до подряпин. Кришка, що відкривається по діагоналі, утримується за допомогою двох сильних магнітів. Пляшка розташована в одній частині коробки, а динаміки – в іншій.

Читай також:

Greenpeace створила альтернативний різдвяний ролик Coca-Cola»
"На відео екологи показують проблему забруднення навколишнього середовища на прикладі відомої торгової марки. У новому ролику Санта Клаус виявився невихованим водієм сміттєвоз..."

CONCERT.UA припиняє діяльність як квиткового оператора»
"Будь-яка подія — це не просто спосіб побачити артиста або довгоочікуване подання, заспівати улюблену пісню або зустрітися з друзями. Це емоції, які надихають за півроку до і ..."

Dentsu Aegis Network Ukraine призначила нового PR-директора»
"За розвиток нового PR-бачення холдингу візьметься людина з телевізійним досвідом – Тетяна Юрченко. В зоні її відповідальності – комплексна PR-стратегія як всієї групи компані..."

У канадському метро з’явився термо-білборд, що вимірює температуру»
"Білборд називається Thermal Rebate і був встановлений 14 листопада в метро Монреаля на станції Люсьєн-Наповнююча Альє, відомої своєю довгою драбиною. Ідея акції – спону..."

У рубриці: Новини