Audi і Airbnb здають в оренду апартаменти на футбольному полі

7-17-2017

Audi і Airbnb здають в оренду апартаменти на футбольному полі 11f0ae8d6c591562878072374f0dcdaa
Взяти участь у розіграші права переночувати на стадіоні Allianz Arena може кожен охочий, для цього потрібно відправити 23 липня в 11:59 на сайт Airbnb розповідь про свою сім’ю, описавши свої найяскравіші переживання, пов’язані з футболом. Акція приурочена до ігор Audi Cup 2017, які будуть проходити 1-2 серпня. У міні-турнірі зустрінуться FC Bayern M?nchen, Atl?tico Madrid, FC Liverpool і SSC Neapel.

Переможцю та його сім’ї будуть надані найкращі місця на стадіоні – для них буде обладнана затишна вітальня в декількох метрах від футбольного поля. А вночі, після закінчення гри, вони зможуть розташуватися в спальні, розташованої на самому футбольному полі.

Крім цього, гостей зустрічатиме в Мюнхенському аеропорту автомобіль Audi A7, який буде дозволено випробувати, а на стадіоні з ними поспілкується Джером Боатенг. Постояльцям покажуть весь стадіон, в тому числі роздягальні і спортивні зали, а діти зможуть навіть потренуватися на полі зі своїми улюбленими футболістами.

Як видно на фото, вся обстановка брендована логотипами Airbnb і Audi.
Audi і Airbnb здають в оренду апартаменти на футбольному полі 04d6dd7cbb0325b6a244b15dd93ebc55

За матеріалами https://adindex.ru/

Читай також:

Діти спланували і сплатили сімейний відпочинок в кампанії JetBlue»
"Бюджетна американська авіакомпанія і MullenLowe віддали планування сімейного відпочинку в руки дітей, дозволивши їм самим вибрати пункт призначення, а також оплатити поїздку...."

Педро Паскаль – нове обличчя Loewe»
"Іспанська марка Loewe обрала нового амбасадора культового аромату Solo Loewe. Ним став актор Педро Паскаль, виконавець ролей Оберина Мартелла в “Грі престолів” і ..."

Кеті Холмс і Кьюба Гудінг подорожують по Новій Зеландії у фантастичному ролику»
"На цей раз авіакомпанія показала найкрасивіші місця країни в рамках фантастичного і трохи футуристичного подорожі. Обережно, може викликати термінове бажання купити квитки на..."

Мілленіали знайомляться з мистецтвом в соцмережах»
"Згідно з даними опитування, опублікованого онлайн-аукціоном Invaluable, близько 23% американців знаходять предмети, що їх цікавлять мистецтва на соціальних платформах, включа..."

У рубриці: Новини